Stenslag/Rudeskift

Fil116_Stenslag.jpg"Pliiiiiinng" du kender sikkert lyden - når f.eks. en sten fra bilen foran rammer din rude. Den næste tanke er … ødelagde det ruden ? og derefter følger enten lettelsen - ved at det ikke gav en stjerne i ruden - til ærgrelsen over - at der kom en stjerne i ruden.

Ærgelsen behøver nu ikke være så stor. Efterhånden er teknikken for udbedring af stenslag blevet så avanceret, at stenslag kan repareres. Det kan faktisk ikke - eller næsten ikke ses.

Hvad gør jeg hvis jeg får et stenslag ?
Det vigtigste er, at du med det samme får dækket skaden (stjernen) til. Du kan bruge et af de specielle rudemærker, som de fleste værksteder har liggende eller i mangel af bedre - kan du også bruge et stykke tape. Kør derefter til dit DBR-værksted - så kikker vi på det og giver en vurdering af skaden og mulighederne for at hjælpe dig.

Rudeskift
Er stenen der rammer din rude så stor, at ruden går i stykker eller du har revner eller lignende, som bliver så lange, at det kræver et rudeskift - så hjælper vi også med det og sørger naturligvis for at overholde de krav, som foreskrives af de enkelte bilmærker.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net